8800.hu – köszönjük a bizalmat!

Amikor 2013. szeptemberében útjára indítottuk a 8800.hu portált, kettő, egymással egyenrangú vállalást tettünk.

Az egyik az volt, hogy megpróbáljuk az olvasóknak bemutatni Kanizsának azt az arcát, mely túlmutat a mindennapi közéleti csatározásokon. Sok érdekes embert, sok látványosságot ígértünk. Úgy gondoljuk, – s ezt a weblap látogatottsága is igazolja – nem okoztunk csalódást.

Másik komoly vállalásunk az volt, hogy itt, Önök, a rendszeres olvasók előtt felépítjük a város legnagyobb plázáját. Ahol megoldást találnak mindennapi gondjaikra, ahol megtalálják azt a helyi szolgáltatót, mesterembert, kereskedőt, akihez bizalommal fordulhatnak. Nos ez a munka is jól halad. Már több mint félszáz kanizsai vállalkozás ajánlata érhető el a 8800.hu Szolgáltatóház rovatában! 

Tevékenységük szinte az élet valamennyi területét felöleli. Csak Önökön, az olvasókon múlik, hogy a hosszú netes keresgetés helyett itt, a 8800.hu oldalon, a hozzánk társult vállalkozók, vállalkozások körében néznek először körül.

Nevükben is köszöntjük az év első teljes munkahetének előestéjén a 8800.hu olvasóit, s kívánunk sikeres 2014-es esztendőt!