Szólj hozzá!
Szólj hozzá!

Busztragédia – sok apró kérdőjel

Nem lenne jó, ha e tragédia kapcsán csökkenne a buszos iskolai kirándulások száma. Igenis, vinni kell a gyerekeket, meg kell mutatni nekik mindazt, ami környezetünkben elfogadható kockázat vállalása mellett (útra kelni mindig kockázat!) tovább olvasom »

Megérte?

De a 600 forint kiverte a biztosítékot. tovább olvasom »

Újkori csonka családok – gyerekszemmel

De mi lesz ezekkel a csonka családokban felnőtt gyerekekkel? Az anya, apa hiányát pótolja az alkalmanként hozott gazdag csomag, az ajándék? tovább olvasom »

Kár, kár, NB-Car – avagy így nem vettem használt autót

Talán az lehetett a gond, hogy az átvizsgálás során olyan „tulajdonságai” is kiderülhettek volna a járműnek, melyeket nem írnak a szélvédőre, melyeket inkább titkolni akarnak. tovább olvasom »

Déli elkerülő út – gyanús a nagy hallgatás

Ez a beruházás – ha határidőre megvalósul, nem csak árában, de kivitelezésre szánt idő mennyiségében is rekorder lesz. tovább olvasom »

Tényleg viszi a Zalai Hírlap a Kanizsa Hetilapot?(!)

Az elméletileg független napilapban a közszolgálati, részben az újságírók téma érzékenységtől függő írások között a kanizsaiak kapnak kétoldalnyi tömény irányított információt is. tovább olvasom »

Pannon Tükör – kulturális einstand

A főszerkesztő közösségi portálos oldalán is „Kedves Egerszegiek!” felszólítással ajánlja a kiadványt. tovább olvasom »

Utak

Azt remélem, hogy a város úthálózatának fejlesztésére, de még inkább karbantartására van még némi tartalék, s nem kell majd egy újabb pályázatra várni mondjuk a Csónakázó-tó bekötő útjának rendbetételével. tovább olvasom »

Vita a közoktatásról, avagy a kormánypárt káderpolitikája

Az oktatás politikai vezetői arra számítottak, hogy az általuk kinevezett vezetők tanúsítanak majd némi lojalitást döntéseikkel szemben. Így is volt ez majd 3 évig. Ennek lett most vége. tovább olvasom »

Vásárcsarnok – jó, hogy ilyen nagy?

Mert legyünk őszinték: ez a csarnok úgy lötyög rajtunk, mint kistestvéren a 10 évvel idősebb testvér kabátja. tovább olvasom »