Gyermekeink
Gyermekeink

Kanizsán is lesz Mikulásgyár gyűjtőpont

A szokásos adományok mellett idén újdonság, hogy élményeket, például cirkusz- és színházjegyeket is lehet ajándékozni a hátrányos helyzetű gyerekek részére. tovább olvasom »

Per szimulációt tartott diákokkal a Kúria elnöke a Batthyány Gimnáziumban

Az ítéletet a diákokból álló bírói tanácsnak - benne az ülnökként a fiatalokat segítő kúriai elnöknek - kellett meghoznia. tovább olvasom »

Érmekkel tértek haza Zalaegerszegről az Eraklin táncosai

A november 6-án Zalaegerszegen megrendezett Gála Kupa szabadidős és klubközi pontszerző versenyen kiemelkedő eredményekkel büszkélkedhetnek az eraklinos versenyzők. tovább olvasom »

Lábtoll-labda – Kanizsai aranyifjak

A Kunics Réka vezérelte lányok csapatban és egyéniben, míg a testére Bence által irányított fiúk csapatban végeztek az élen. tovább olvasom »

Sportünneppel avatták a felújított tornacsarnokot a Péterfyben

Az önkormányzat közel 6 milliós ráfordítással az elmúlt időszakban újra szigeteltette a csarnok tetejét és újra cserélték az elmúlt évtizedekben igencsak megkopott linóleumborítást is. tovább olvasom »

Ösztöndíjpályázat kisiskolásoknak – nagykanizsaiak jelentkezését is várják

Az országos ösztöndíjpályázat keretében összesen 160 gyermek részesül havi 16 ezer forint támogatásban. tovább olvasom »

Még egy hónap… így járunk iskolába a következő tanévben

A 182 napos tanév első tanítási nap szeptember 1. csütörtök, így egy rövid „ráhangolódással” kezdődik az iskola. Az utolsó tanítási nap 2017. június 15, csütörtök. tovább olvasom »

Kárpátaljai gyerekek táboroznak Zalaszabarban

Idén 5,6 millió forintot különített el a Megyei Önkormányzat erre a célra, így Munkácsról csaknem ötven diák nyaralhat az anyaországban és ismerkedhet Zala kulturális és természeti értékeivel. tovább olvasom »

Teher alatt nő a pálma – egymást követik az iskolai versenyek

Ezek már az tanévvégi hajrá hetei, így egymást követik az iskolákban a tanulmányi versenyek. tovább olvasom »

NTE 1866 judosok – szép sikerek Ptujban

A kilencfős csapat 11 éremmel tért haza ( 3 arany, 2 ezüst, 6 bronz) ! tovább olvasom »