Kanizsaiak
Kanizsaiak

Kanizsai nyugdíjasok! Irány az iskola!

Nyolcadik alkalommal kerül sor a Szeniorok Iskolája keretén belül informatika, német, angol tanfolyamokra. tovább olvasom »

Jön a IX. Országos Farsangi Fánkfesztivál !

Nevezni minimum 3-5 fős csapattal, PROFI és AMATŐR, HOZOTT és HELYBEN készített HAGYOMÁNYOS, KÜLÖNLEGES és KÜLÖNLEGES TÁPLÁLKOZÁSI IGÉNYT KIELÉGÍTŐ fánk kategóriákban lehet! tovább olvasom »

Miniszteri elismerés egy kanizsai tűzoltónak

Kurucz József folyamatos helytállásának köszönhetően nem történt személyi sérülés a kritikus útszakaszon és a jelentős forgalmi akadály se alakult ki. tovább olvasom »

A magyar kultúra napja – Programok Nagykanizsán

Az egy héten át tartó programsorozathoz több, a városban működő művelődési intézmény, közgyűjtemény és a hagyományőrző csoport is csatlakozott. tovább olvasom »

Egy kanizsai formáció is versenyez az Írószövetség zenei pályázatának döntőjében

Öt formáció – köztük a nagykanizsai Aczél Testvérek (Nagykanizsai Műszaki Szakképzési Centrum) jutott tovább a nyilvános döntőbe. tovább olvasom »

Ha lesz rá pénz, felújítják az I. világháborús parcellát

A segítség nem kis léptékű, hisz egy-egy sír rendbetételére 100 ezer, míg az emlékmű felújítására 1 millió forint kérhető. tovább olvasom »

Virágos Magyarországért – a város és a Szőlőskert Étterem is a díjazottak között

Az idei verseny kiemelt témája azon éttermek keresése volt, ahol nagy figyelmet szentelnek a gondozott környezetre, a virágosításra. Ennek mentén Rozmaring-díjat kapott a nagykanizsai Szőlőskert Étterem. tovább olvasom »

Az eddigi legfergetegesebbnek ígérkezik a vasárnapi Kanizsa Kupa!

A Kanizsa Kupát megelőzően, vasárnap délelőtt rendezik a Cséplő Dániel Emlékkupát a táncklub egy régi táncosának emlékére, tisztelegve ezzel a fiatal, tehetséges táncos előtt. tovább olvasom »

Egy dobozni szeretet Nagykanizsáról

Keresik azokat a kanizsai közösségeket, cégeket, intézményeket, akik vállalják, hogy saját környezetükben ők maguk is gyűjtik az akció ideje alatt a szeretet-dobozokat. tovább olvasom »

GULAG – talán még vannak köztünk élők, akik emlékeznek rá

A Szovjetunióba hurcolt politikai foglyok és kényszermunkások közül már sajnos kevesen élnek, a "legfiatalabb" túlélő is 90 év körül van. tovább olvasom »