Játék
Játék

Célba ért a nyeremény!

Ugyanez a két könyv a nyereménye az április 12-i Hírlevélben közzétett játéknak is! Ha Ön is szeretne bekerülni azok közé, akiknek esélye lehet a nyeremény kisorsolásakor, itt keresse a Hírlevelet: http://eepurl.com/SwMRb tovább olvasom »

Hírlevél játék – az előző feladvány megfejtése, nyertese és új kérdés és egy újabb könyvért

Március 25-i, előző hírlevelünkben arra voltunk kíváncsiak, tudják-e, ki volt az első igazgatója az idén 50 éves Dr. Mező Ferenc Gimnáziumnak?     Azok válaszoltak […] tovább olvasom »

Hírlevél játék – az előző feladvány megfejtése, nyertese és új kérdés most kettő(!) könyvért

A megfejtők között kettő könyvet: egy Kanizsai Enciklopédiát + egy Dr. Mező Ferenc Gimnázium – Tablók könyve-t sorsolunk ki. tovább olvasom »

Hírlevél játék – az előző (február 24.) feladvány megfejtése, nyertese és új kérdés és egy újabb könyvért

  Kettő hete, előző hírlevelünkben arra voltunk kíváncsiak, megtalálják-e ezen több mint 60 éves térképen Miklósfát? Azok válaszoltak helyesen, akik tudták, hogy Miklósfa egykori neve […] tovább olvasom »

Átadtuk a komatálat

Csak emlékeztetőül: egy hete arról kérdeztük a 8800.hu olvasóit, hogy ők hová tennék az Erzsébet téren a Török-kutat,s azt ígértük, hogy a szavazók között egy „komatálat” sorsolunk ki. Mi ígéretünket teljesítettük, de a Török-kőút sorsa még nem dőlt el. tovább olvasom »

Megvan a komatál nyertese!

Ságvári Endre lesz a főszereplője a szombati Vásár(olj) Kanizsán! programnak, böllér bemutatót tart az érdeklődőknek. Ő adja majd át nyereményét a nyertesnek. tovább olvasom »

Ha Önökön múlna, a Török-kút az Erzsébet tér északi részére kerülne

Összesen 127-en gondolták úgy, hogy elküldik szavazatukat. Közülük a legtöbben, 78-an gondolják azt, hogy a kútnak az Erzsébet tér északi részében, a Magyar utcai elágazás és a Szent Háromság közötti területen lenne a legjobb helye. tovább olvasom »

Hová kerüljön a Török-kút? Szavazz, s nyerj egy finomságokkal teli tálat!

Hogy miként kerül a sült hús és kolbász a Török-kúttal egy asztalra? Ha elmondja a véleményét, nyerhet egy tál Ságvári féle finomságot! tovább olvasom »

Hová kerüljön a Török-kút? – a játék szabályzata

A 8800.hu portálon közzétesszük a Török-kút lehetséges helyszíneinek sorszámozott fotóit. Aki részt akar venni a játékban, elküldi a véleményének megfelelő sorszámot a weblap szerkesztőségébe, így […] tovább olvasom »

Hírlevél játék – a február 9-i játék megfejtése, nyertese és új kérdés és egy újabb könyvért

Előző hírlevelünkben egy épület tetején lévő jel volt látható, ez:   Azok tippeltek helyesen, akik azt válaszolták, hogy ez a kép a Centrál Szálloda kupolája […] tovább olvasom »