Alkohol irányította az öklét – most két bűncselekménnyel is gyanúsítják

Vádemelési javaslattal zárta le a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya azt a nyomozást, amelyet súlyos testi sértés bűntett és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendeltek el.

2013. július 27-én 23 óra 25 perckor érkezett egy bejelentés a rendőrségre, miszerint Nagykanizsán, a Deák téren egy ember agresszíven viselkedik, egy férfit ököllel arcon ütött, egy másiknak pedig a lábát sebesítette meg egy összetört üveggel.

A nagykanizsai járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy egy 26 éves homokkomáromi férfi két embert is bántalmazott. Egy 27 éves miháldi lakosnak az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos, nyolc napon túl gyógyuló, míg 28 éves bátyjának az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérülést okozott. Járőrök a férfit előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított azt mondta a rendőröknek, hogy nem emlékszik a részletekre, mivel azon az estén túl sok alkoholt fogyasztott, de a felelősségét elismeri és vállalja a következményeket.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya H. József ellen súlyos testi sértés bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek.(police.hu)