Autó a víztározóban – hosszú hétvége a tűzoltóknál

Viszonylag nyugodtan, kevésbé súlyos kimenetelű esetekkel telt a hosszú hétvége a zalai tűzoltóknál.

Még augusztus 20-án kora este egy égő lakókocsit kellett eloltaniuk a kanizsaiaknak. A sánci városrészben a Csónakázó tóhoz vezető út mentén lángoló lakókocsit egy vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Szombaton délelőtt öt gépkocsi ütközött össze Zalaegerszegen a Teskándi úton, közel az Újhegyi úti elágazáshoz. A balesetben többen megsérültek, egyikük súlyosan. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, ahol két járművet áramtalanítottak, továbbá segítettek a mentőszolgálatnak a sérültek ellátásában. A műszaki mentés időtartama alatt az út érintett szakaszán a forgalom szünetelt.

Ugyancsak szombaton Keszthelyen a Kazinczy úton egy személygépkocsi csúszott árokba és borulás közeli állapotba került. A keszthelyi hivatásos tűzoltók a járművet visszahúzták az útra, a balesetveszélyt megszüntették. Személyi sérülés itt nem történt.

A címben is jelzett furcsa este vasárnap délelőtt történt Zalaszentgrót határában. A víztározóba hajtott személyautóhoz a szentgróti tűzoltókat riasztották, akik segítettek a vízügyi szakembereknek a kötéllel rögzített jármű partra vontatásában. Elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg.