„Legyen kicsattanóan egészséges!” (x)

ceragem-logo

Az innováció csúcsán, a CSALÁD egészségéért!

 

A keleti és nyugati alternatív gyógyászat elvein – moxázás, akupresszúra, masszázs, kiropraktika, hőterápia – alapuló 12 masszázsprogram közül választhat, beállíthatja annak erősségét. Az már csak krém a tortán, hogy a programok alkalmazása előtt GERINC-LETAPOGATÁS „SPMS” rendszerével feltérképezi gerince hosszát, görbületeit és ÖNRE szabja a 12 program alkalmazását. Ez az intelligens, okos CERAGEM most kedvező feltételekkel akár otthonában is szolgálja CSALÁDJA egészségét.

ceragem-logo

A mi marketingünk nem a termékbemutatókon sokszor tapasztalt NAGY ÁTVÁGÁS SÓ!

Nálunk a CERAGEM vásárlását megelőzi a CERAGEM megismerése, a működés és hatásainak megtapasztalása. A CERAGEM betanítás, megismerés nélkül nem is vásárolható meg! Találkozott már ilyen lehetőséggel?

A CERAGEM használat még mindig ingyenes bemutató termünkben!

Az ingyenesség ne zavarja, vannak vendégeink, akik több mint 1500. alkalommal használják ily módon a CERAGEM-et, mert mi bízunk vendégeinkben a CERAGEM-ben, és úgy is tudjuk, aki megismerte a CERAGEM-et ás megtapasztalta annak egészségünkre gyakorolt jótékony hatását, előbb-utóbb pozitív döntést hoz.

ceragem-logo

Ne habozzon, legnagyobb kincse az egészsége! Ha még megvan, őrizze, ha nincs, küzdjön érte, mi ebben segítünk! Ne feledje: velünk csak nyerhet!

Sok szeretettel várjuk a CERAGEM-be hétfőtől péntekig 8.00-17.20 között NAGYKANIZSÁN (Zrínyi u. 15.) a CÉLPONT ÜZLETHÁZ I. emeletén. A feljutás akadálymentes! Hozzon magával fehér lepedőt, világos pólót, világos nadrágot, ami ne legyen műszálas!

Diszkréten szeretné kezelni problémáját? Megoldjuk azt is, egyéni kezeléssel.

Vendégeink tapasztalatai alapján a CERAGEM használata kifejezetten ajánlott:

–          hátfájás, reumatikus és gerinc-, valamint mozgásszervi problémák korrigálásra, helyreállítására

–          fájdalmak, gyulladások csillapítására

–          keringési problémák, vérnyomás rendellenességek rendezésére

–          továbbá allergia, asztma, fülzúgás, álmatlanság, diabétesz, depresszió és szemproblémák kezelésére.

Részletes információk és elérhetőségek: www.ceragem-magyarorszag.hu

Telefon: 93/537-029; 70/455-8055; 20/9390-745

ceragem-logo