Csúszós utak – estek, keltek az autók – 3 sérült

Hat óra után nem sokkal Zalaszentmihály külterületén egy platós kistehergépjármű a lefagyott úton megcsúszott és felborult, forgalmi akadályt képezett. A helyszínre a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a járművet áramtalanították és a forgalmi akadályt megszüntették. A balesetben egy személy sérült meg, akit a mentők kórházba szállítottak. A baleset miatt előbb teljes, majd részletes útzár volt, melyet 11 órakor oldottak fel.

Nyolc óra után néhány perccel Milejszeg és Dobronhegy között egy személygépjármű az úttesten megcsúszott és a vízelvezető árokba csapódott. A helyszínre a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a járművet áramtalanították. A balesetben megsérült személyt a mentők kórházba szállították.

Féltízkor Csesztreg belterületén egy személygépjármű az úttesten megcsúszott és a vízelvezető árokban fejtetőn állt meg. A helyszínre a lenti hivatásos tűzoltók vonultak, akik a járművet áramtalanították. A balesetben egy személy sérült meg, akit a mentők kórházba szállítottak. (zala.katasztrofavedelem.hu)