Egy villanyoszlop + egy róka = kettő baleset

Nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett vasárnap délután egy 36 éves becsehelyi asszony abban a közlekedési balesetben, amely Pusztaszentlászlón történt a Kossuth utcában.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő Suzuki Ignis típusú személyautójával közlekedett Becsehely irányából Söjtör felé, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között letért az egyenes útról a jobb oldali útpadkára, majd egy villanyoszlopnak ütközött. A sofőrt a mentők a nagykanizsai kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett egy zalaegerszegi nő abban a közlekedési balesetben, amely szombaton hajnalban történt Bagodon. A fiatal nő Suzuki Swift típusú autójával a 76-os főúton közlekedett Zalaegerszeg felől Bagod irányába, amikor a községbe beérve, egy egyenes útszakaszon elütött egy rókát. A sofőr ennek következtében elveszítette uralmát a járműve felett és nekiütközött az út bal oldalán lévő ház kerítésének, illetve egy ott parkoló személygépkocsinak is. A gépkocsi vezetője – elmondása szerint – a biztonsági övet nem használta, őt a mentők a zalaegerszegi kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.