Hol vagytok lányok?

A Keszthelyi Rendőrkapitányság eljárást folytat Koller Kimberli Lívia és Pataki Dorina eltűnése miatt. Feltételezhető, hogy a lányok együtt távoztak ismeretlen helyre.

Koller Kimberli Lívia

Koller Kimberli Lívia

A 14 éves Koller Kimberli Lívia 2016. április 21-én a délutáni órákban Keszthelyről, az otthonából ismeretlen helyre távozott. A felkutatására eddig tett intézkedések nem vezettek eredményre. Koller Kimberli Lívia 140 centiméter magas, vékony testalkatú, melírozott hosszú haja van. Eltűnésekor kék farmernadrágot, szürkés kiskabátot, barna műbőr tornacipőt viselt.

Pataki Dorina

Pataki Dorina

A 14 éves Pataki Dorina 2016. április 20-án 6 óra 40 perckor Bükkösdről, az otthonából ismeretlen helyre távozott. A felkutatására eddig tett intézkedések nem vezettek eredményre. Pataki Dorina 152 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna vállig érő haja van, szeme szintén barna színű. A lány eltűnésekor sötétzöld nadrágot, fekete, derékig érő kabátot viselt.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható Koller Kimberli Líviát és pataki Dorinát felismeri és tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-83/312-234-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111/140 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.