Jön a IX. Országos Farsangi Fánkfesztivál !

A VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház 2017. február 24-25-én rendezi meg a IX. Országos Farsangi Fánkfesztivált, mely – csakúgy, mint az előző években – a farsangi hagyománykörre és népszokásokra épül.

Február 24-én, pénteken a főszerep a gyermekeké, a nagycsaládosoké, a fiataloké. A jelmezes gyermekfarsang 15.00 órakor kezdődik az Erzsébet téren, majd játékos vetélkedővel folytatódik, melyet aa Zabszalma zenekar koncertje követ. A nap zárásaként farsangi party Ladával és a Zéró zenekarral.

Február 25-én, szombaton a jelmezes felvonulás az Erzsébet térről indul 11 órakor a fesztivál helyszínéhez, a Kanizsa Plázához. A felvonuláson bárki részt vehet, sőt, a rendezők arra számítanak, hogy civil szervezetek, baráti körök, magánszemélyek is csatlakoznak a maskarások mentéhez.

A fesztivál helyszínén az  ünnepi köszöntőket követően kezdődik a fánkcsapatok versenye a szakmai zsűri koordinálásával.

Nevezni minimum 3-5 fős csapattal, PROFI és AMATŐR, HOZOTT és HELYBEN készített HAGYOMÁNYOS, KÜLÖNLEGES és KÜLÖNLEGES TÁPLÁLKOZÁSI IGÉNYT KIELÉGÍTŐ fánk kategóriákban lehet!

Jelentkezési határidő: 2017. február 17. (péntek)

A fesztivál sztárvendége: Dér Heni és táncosai

Kísérő programok, szolgáltatások: bioélelmiszerek, édességek, sajtok, mézek, pálinkák, kávé- és koktélspecialitások, sörkülönlegességek, büfészolgáltatás, fánkok kóstoltatása és vására. Gyermekeknek póni lovaglás, körhinta, arcfestés, lufihajtogatás, kézműves foglalkozás.

A fesztiválra a belépés díjtalan!

Fánkfesztivállal kapcsolatos információk személyesen a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban, vagy az alábbi elérhetőségeken: Telefon/fax: 06/93-311-195, mobil: 06/30-945-5915, 06/30-945-5598,

E-mail: kodalymk@chello.hu , web: www.kodalymk.hu