Kanizsa Autóudvar – Új lakó a felújított autószalonban

bele1„Pattanjon ki torkából a mérgezett alma, Hófehérke ébredjen fel ismét.” Ezzel a mesebeli hasonlattal kívánt sikeres jövőt a területet egykor beépítő társaság egyik volt tulajdonosa, Cserti József az új „lakóknak”, akik a Balatoni úti volt Ford szalon helyére költöztetett vállalkozásukat avatták. Az ünneplők nagyobb része abból a közel 50 főből került ki, akik a város talán legsikeresebb autószalonjában, szervizében dolgoztak. A vendégeket köszöntő Mátés László, az elmúlt napokban ide költözött, március 1-jétől itt működő Kanizsa Autóudvar ügyvezetője is közéjük tartozik, ő azt mondta, hogy szeretnének az első fecskék lenni azok között, akik az egykor szebb napokat látott, az utóbbi években viszont már alig-alig működő telepet ismét belakják.

bele2Az egykori szalont és szervizt az utóbbi hónapokban átalakíttató Gastland Csoport képviselője, Surman Csaba, a 8800.hu-nak elmondta: a közel 1000 négyzetméteres alapterületű épületet úgy alakították át, hogy az több, nem kizárólag a gépjármű kereskedelemhez kapcsolódó gazdasági társaságnak is helyet tudjon biztosítani.

A Kanizsa Autóudvar új telephelyének avatóján a nemzeti színű szalagot Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő vágta át.