Kanizsai véndiákok – tartsunk egy retro ballagást!

Úgy hozta a sors, no meg a naptár, hogy idén május 1-jén és 2-án lesz a Ballagás! Igen, nem tévedés, így nagybetűvel: Ballagás. Mert bár ez évente visszatérő alkalom, de általában egy emberrel csak egyszer fordul elő életében, hogy „elballag”, elköszön iskolájától, tanáraitól, diáktársaitól. Ezért ez bizony nagybetűs ünnep a javából. Évtizedeken átívelő, különleges alkalom, melynek hangulatát az öregdiákok szívükben, no meg régi fotókon őrzik.

beleHát akkor elő ezekkel a régi ballagási fotókkal!

A 8800.hu előásott néhány, majd 40 éves fényképet régi landleros ballagásokról annak reményében, hogy mire vége lesz a négynapos ünnepnek, szépen szaporodik majd a retro fotók galériája.

Kedves Kanizsai Öregdiákok!

Küldjetek a szerkesztoseg@8800.hu címre, vagy a Facebook-on keresztül minél több régi ballagási képet! Természetesen VALAMENNYI kanizsai középiskola véndiákjainak jelentkezését örömmel fogadjuk. A fotók mellé írjátok meg azt is, mely évben, mely iskolában készült a fénykép! A legrégebbi kép beküldőjének a 8800.hu könyvjutalmat ad. 

Ui: jpg vagy tiff formátumú, nagy méretű képeket várunk! Úgy is nosztalgiázhatsz, ha megnézed az iskolánként válogatott régi tablókat, csoportképeket az Ilyenek voltunk rovatban.

no images were found