Kemény nap az M7-en

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, halálos közúti közlekedési baleset történt 2014. július 30-án kora délelőtt az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán a 157-es kilométer szelvényben, a Táskai pihenőhelynél. Egy tartályos kamion – eddig tisztázatlan körülmények között – felborult. A kamion kigyulladt, a jármű vezetője a helyszínen életét vesztette.

A Készenléti Rendőrség videója a helyszínről: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BXTFGHLK32E

Felborult és kigyulladt egy kamion az M7-esen, a sofőr meghaltA helyszínelés illetve a baleset nyomainak eltakarítása több órán át tartott, a forgalom végül délután 16.30 után indulhatott meg  az autópálya Budapest irányába tartó oldalán, a leállósávon.

Eközben délután 15.30-kor anyagi káros közúti közlekedési baleset történt a 128-as kilométerszelvényében a Nagykanizsa felé vezető oldalon a balatonőszödi lehajtónál. Itt egy személygépjármű szalagkorlátnak ütközött, és a belső forgalmi sávban állt meg. A balesetben személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett. A helyszínelés és a műszaki mentés idején 15 óra 15 perctől közel kettő órán át félpályás útlezárás volt érvényben, a forgalom a külső sávon haladt.

Fotó: MTI