Keresik a szombati csapi baleset szemtanúját

Ahogy arról a 8800.hu is beszámolt (http://www.8800.hu/aktualis/busz-utkozott-autoval-egy-hazaspar-serult-meg-balesetben/ ) menetrendszerinti busz és egy autó ütközött össze Csapiban még 2014. augusztus 30-án.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt az ügyben.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ezúton kéri, hogy jelentkezzen személyesen vagy hívja a 06-92/312-190-es telefonszámot azon a buszon ülő nő, vagy az az ember, aki az autóbusz utasáról bármiféle információval rendelkezik, amely 2014. augusztus 30-án 8 órakor ütközött össze egy autóval Csapi belterületén.

023jA rendelkezésre álló adatok alapján a menetrendszerinti autóbusz Zalaújlak irányából közlekedett Csapi felé, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között az Arany János út 87. szám előtt összeütközött egy vele szemben haladó Suzuki Swift típusú személyautóval, amelyben egy házaspár utazott. A karambolban a személyautó vezetője, egy 65 éves férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést, míg felesége nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. Az autóbusz a baleset idején egy női utast vitt, aki a rendőri intézkedés megkezdéséig a baleset helyszínét elhagyta.