Kettő esethez is szemtanúkat keresnek Nagykanizsán

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 28-án 7 óra 45 perckor egy ismeretlen 50 év körüli, sötétbarna, középhosszú hajú nő, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú narancssárga színű személyautójával elsodort egy 15 és egy 17 éves lányt Nagykanizsa belterületén, a Kórház úton a HSMK délnyugati oldalán lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelyen. Az ismeretlen sofőr ezután beszélt a lányokkal, felajánlotta segítségét, akik erre nem tartottak igényt, majd elhajtott. A gyalogosok a balesetben nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedtek.

Másnap, január 29-én 9 óra 50 perc körüli időben a nagykanizsai Polgármesteri Hivatal előtt egy ismeretlen ember, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú kisteherautójával tolatás közben autója bal elejével nekiütközött a mellette parkoló BMW típusú személygépkocsi bal hátsó ajtajának, s a jármű ezt követően a parkolóból félig az úttestre gurult. Az ismeretlen sofőr ezután adatai hátrahagyása nélkül hagyta el a helyszínt.

Az ügyek körülményeinek tisztázása érdekében a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ezúton kéri, hogy az esetek okozói, és aki látta az esetet, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzenek a Nagykanizsa, Király u 49. szám alatt személyesen, vagy tegyen bejelentést a 06-93/312-190-es telefonszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámokon.