Kincsvadászokat vár ma a Kincskereső esték

A kincsek emberi értékek, s igazából nem kell rájuk vadásznunk, itt vannak előttünk. Csak nyitottság és érdeklődés kell hozzá.

A Kincskereső esték mai esti programjának vendégei:

gerendasGerendás Péter Liszt Ferenc díjas zeneszerző, előadóművész, szövegíró. S ami egyáltalán nem mellékes, 9 gyermek édesapja. Nem oly régen azzal hívta fel magára az egyébként munkásságával kevésbé foglalkozók figyelmét is, hogy bejelentette: emigrál az országból. Aztán mégis maradt. Ma este a Bibor Cafe & Restaurant béli programon biztosan erről is szó lesz majd.

mányoki attila

 

 

Mányoki Attila itt lakik a szomszédban, Zalaegerszegen. Hosszútávúszó, legutóbb azzal vonta magára a világ figyelmét, hogy beállítva a magyar rekordot 10 óra 47 perc alatt átúszta a La Manche-csatornát az angliai Dover és a franciaországi Tardinghen közötti 47,23 kilométeres távon. 1991-től keresi a hasonló kihívásokat szerte a világon.

 

 

 

 

 

 

mézes andrás

 

A mai program vendége lesz Mézes András a HIT Gyülekezete lelkésze.  Négy éve szervezi, irányítja az egyház tapolcai gyülekezetének életét.

A Kincskereső Esték mai programja 19 órakor kezdődik a Petőfi utca 1. szám alatti Bibor Cafe & Restaurant-ban, a házigazda Varga Zoltán.