Kreatív Tábor a Dekor Kuckóval!

A júliusban induló Kreatív Táborba már most lehet jelentkezni. A szervezők várnak minden gyerkőcöt, aki kedvet érez egy kis kreatív alkotáshoz, míg mások csak unatkoznak.

tábor plakát 2014A tábor 6-18 éves korú gyermekek, fiatalok részére szól. Helyszíne a Kanizsa Plaza, ahol tiszta, rendezett, légkondicionált helyen lehet átvészelni a nyári hőséget.

Nem baj, ha a jelentkező még nem próbálta ki magát a kézművesség területén, vagy még nem ismer semmilyen kreatív technikát, mert a táborban megismerkedhet ezekkel.

A Tábor heti turnusokban indul, hétfőtől péntekig, a jelentkezések függvényében 10-15 fővel. Reggel 9 órától délután 16 óráig folyik a közös munka, játék, szórakozás. Az alkotások az utolsó nap hazavihetők.

A szervezők a teljes ellátásról gondoskodnak. Az egészséges életmódot jegyében tízóraira gyümölcsöt szolgálnak fel, az ebédet egy étteremben fogyasztják el a táborozók menü formájában, hogy gyakorolják az illemszabályokat.

A program egy bogrács partival zárul, az utolsó hetet követő szombati napon, melyre minden résztvevőt szeretettel várnak szüleikkel együtt.

Szervező: Zombori Katalin, a Dekor Kuckó vezetője.

Jelentkezni lehet: Dekor Kuckó, Nagykanizsa, Európa Tanács u.2. ( Kanizsa Plaza ) Tel:+36 30 459 4461; Email: dekorkucko@chello.hu; Web.: www.dekorkucko.hu