Lejárt a MAGNETIC Nagy Karácsonyi Celeb Keresője játékának 3. fordulója

Okoztunk némi keveredést, zavart ezzel az a váci Madách Gimnáziumból, 1962-ből származó tabló részlettel, meg azzal, hogy egy kicsit csavartunk a játék feltételein. De hiába hívtuk erre fel a figyelmet, sok játékos rossz, hiányos megfejtést küldött.

Ő a híres ember, de nem a neve megfejtés

Ő a híres ember, de nem a neve megfejtés

Ugyanis most nem az volt a feladat, hogy találják meg a tablón a híres embert, jelesül SZÖRÉNYI SZABOLCS – ot, hanem, hogy ha megtalálták, írják meg annak az együttesnek a nevét, melyben testvérével együtt játszott. Az is okozott némi gondot, hogy kettő ilyen csapat is volt. Mivel ehhez nem kötöttünk semmiféle feltételt, talán nyilvánvaló, hogy mindkettőt elfogadjuk, azaz az ILLÉS és a FONOGRÁF is helyes megoldás, viszont akik csak Szörényi Szabolcs nevét küldték be, ők most sajnos – figyelmetlenségük okán – kimaradnak a sorsolásból. Mint ahogy azok is, akik valaki más híres embert véltek felfedezni a képen. No meg azok is, akik az Omegától s Metrón át az Exotic-ig adtak meg megfejtéséként együttes neveket.

A lényeg: így is közel 300 helyes megfejtés érkezett! A 3. forduló nyilvános sorsolását ma délután 3 órakor tartjuk a 2. forduló győztesének, Jávor Jenőnének a közreműködésével a MAGNETIC Áruházban, aztán este indul a 4. forduló! 

magnetic logo

 

– kezdje nálunk a karácsonyi bevásárlást!