MAGNETIC Nagy Karácsonyi Celeb Kereső – szabályok

A részvétel és a sorsolás szabályai:

 

A játék lényege: a 8800.hu portál által biztosított régi tablóképeken kell a játék résztvevőinek hírességeket felismerniük. Aki felismeri a közismert személyt, s annak nevét elküldi a weblap szerkesztőségébe, részt vesz a jutalomsorsoláson.

A játék kiindulási alapja a 8800.hu JÁTÉK rovatában közzétett, majd a 8800.hu Facebook oldalán megosztott fénykép (tabló) mellékletes felhívás.

A szervezők rögzítik, hogy jól felfogott üzleti érdekük a játék sikeres, zavarmentes lebonyolítása. A játék ideje alatt fellépő műszaki problémák (internet kimaradás, szerver leállás, stb.) természetes helyzetnek számítanak, ezekért felelősség senkit nem terhel. A szervezők saját hatáskörben dönthetnek, hogy a játék eredményességét befolyásoló műszaki, informatikai problémák esetén módosítanak-e a szabályokon, esetleg érvénytelennek hirdetik ki a játékot.

 

Részvétel:

1. Egy személy – küldjön bármennyi levelet – egyszer kerül fel a megfejtők listájára.

2. Csak a kiírásban megadott időpontig beérkezett megfejtések érvényesek. Ennek megítélésében a 8800.hu levelező rendszerének órája a mérvadó.

3. Mivel az internet nem ismer településhatárokat, azaz a megosztások révén a világból bárhonnan érkezhet megfejtés, fontos alapelv, hogy a nyeremény átvételét a nyertesnek magának kell megoldania, azaz sem postázásra, sem futárszolgálat igénybevételére nincs mód, csak a személyes átvétel megoldható.

4. A nyeremény átadásának időpontjáról a verseny szervezői és a nyertes egyeztetnek, a szervezők szándéka az, hogy a nyeremény átadása az eredmény kihirdetését követő 48 órán belül megtörténjen.

5. A nyertesnek vállalnia kell, hogy a nyeremény átadásáról fotó készül, melyet a rendezők nyilvánosságra hozhatnak.

6. A több fordulós játék során egy személy csak egy alkalommal nyerhet. Ilyen esetre a sorsolás szabályainak 7. pontja érvényes.

 

A sorsolás szabályai:

1. A sorsolások mindig nyilvánosak, előre meghirdetett helyen és időben zajlanak, azaz azokon bárki részt vehet. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a sorsolásokról fotó, video készül, s azokat a szervezők nyilvánosságra hozhatják.

2. A nyertes kiválasztása két fordulóban, dobókockával történik.

3. A beérkezett helyes megfejtések megfejtőinek nevét, e-mail címét a verseny szervezői abc sorrendbe szerkesztik, s olyan oldalakon tördelik, melyeken egy lapra 30 rovatba 26 név kerül, az első 4 rovatba nem kerül név.

4. A megfejtők neveit tartalmazó lapokat tetszőleges sorrendben sorszámozzák. 1-es sorszám csak akkor van, ha a megfejtők adatai maximum 6 oldalon elférnek. (Nem feltétlenül az A betűvel kezdődők nevek oldala kapja a legkisebb sorszámú, és nem feltétlenül a ZS betűvel kezdődő nevek szerepelnek az utolsó sorszám alatt. ) A lapok sorszámozására a sorsolás helyszínén kerül sor.

5. Első fordulóban az dől el, hogy melyik sorszámú papírról kerül ki a győztes. A lap kisorsolásához 6 laponként egy kockát használunk. Ha a feldobott kockák értékének összege meghaladja a lapok számát, újradobás következik mindaddig, amíg a kockák együttes értéke megfelel valamelyik lap sorszámának.

6. A győztes kiválasztásához 5 dobókockát használunk (egy lapon 26 név szerepel, azaz egészen biztosan lesz végeredmény). A feldobott kockák együttes értékének megfelelő sorszám alatt szereplő személy a nyertes.

7. A sorsoláskor kettő tartalék nyertest is sorsolunk. Ők akkor lehetnek a nyertesek, ha – ahogy a részvételről szóló rész 2. és 6. pontjában rögzítettük – az első nyertes nem tudja átvenni nyereményét. Az első nyertesnek erről a sorsolást követő 24 órán belül nyilatkoznia kell, egy a 8800.hu szerkesztőségébe küldött levélben. A nyertes megállapítás a tartalék nyertesek esetében az előzőekben leírtak szerint alakul.