Mi ez az őrület? – balesetek sorozatban

dsc_7789Az elsődleges orvosi vélemény szerint életveszélyes sérüléseket szenvedett az a 69 éves felsőrajki nő, akit eddig még ismeretlen körülmények között hétfő reggel 6 óra 20 perckor egy autó ütött el Felsőrajkon a Szabadság úton.  A Citroen Berlingo típusú tehergépkocsit egy 63 éves keszthelyi férfi vezette. A sérültet a mentők a nagykanizsai kórházba vitték. A baleset körülményeit a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Kora délután Zalakaroson, a Gyöngyvirág soron egy személygépjármű az árokba csúszott, akadályozta a forgalmat. A helyszínre a a Zalakarosi Katasztrófavédelmi Őrs vonult. A kiérkező tűzoltók a forgalmi akadályt megszüntették. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Délután 4 órakor a 7-es számú főúton a nagyrécsei elágazótól ötszáz méterre egy személygépjármű letért az úttestről és az árokba csapódott. A helyszínre a Nagykanizsai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság egy gépjárműfecskendővel és egy műszaki mentővel vonult. A baleset során a járműben utazó két személy beszorult, akiket a tűzoltók feszítő-vágó segítségével szabadítottak ki a roncsból. A sérülteket a mentők kórházba szállították.