Mi történhetett a valkonyai elágazóban? – Szemtanúkat keres a Nagykanizsai Rendőrkapitányság

Ahogy arról a 8800.hu is beszámolt (http://www.8800.hu/aktualis/egy-oldalara-borult-jarmu-miatt-nem-jarhato-becsehely-es-borsfa-kozotti-ut/ ), október 31-én délelőtt felborult egy kőszállító kamion  Becsehely és Borsa között, a valkonyai elágazónál. Az esettel kapcsolatban ma az alábbi közleményt tette közé a Nagykanizsai Rendőrkapitányság.

 A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. október 31-én 9 óra 15 perckor egy ismeretlen forgalmi rendszámú, narancssárga színű, Mercedes Atego típusú hűtő tehergépkocsi a 7536-os számú úton közlekedett a 7-es számú főút felől Borsfa irányába, amikor a valkonyai elágazó után eddig még tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba. A tehergépkocsi a manőverével a vele szemben haladó járműszerelvényt arra kényszerítette, hogy az útpadkára lehúzódjon, majd ezt követően megállás nélkül tovább hajtott Borsfa irányába.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ezúton kéri, hogy jelentkezzen az, aki látta az esetet. Bejelentéseiket a 06-93/312-190-es telefonszámon várják, de hívhatják a 107-es és a 112-es segélyhívószámokat is.