Mikulás, itt, Mikulás ott, Mikulás mindenütt!

Ahogy azt kell.

Az öregúr olyan gyorsan közlekedik, hogy szinte egyszerre van mindenütt jelen.  Kanizsai „fellépéseiből” szemezgettünk:

télapóA Péterfy Sándor Iskolába kétszer is elmegy a Mikulás! Ma délelőtt 10.00 órakor és december 6-án 11.00 órakor az Attila és a Rózsa Óvoda nagycsoportosait látják vendégül Mikulás napi zenés, verses Mikulás váró műsorokon, míg az alsó tagozatos péterfys diákok december 6-án reggel 8,00 órakor találkozhatnak az öregúrral.

Pénteken 10 órai kezdettel a Zrínyi-Bolyai  Ált. Isk. Bolyai Tagintézményének  4. évfolyamosai az iskolában vidám műsorral várják a Mikulást a partneróvodák, a Hétszínvirág és a Rozgonyi Óvoda nagycsoportosaival együtt. A kicsiknek és a nagyoknak ajándékkal kedveskedik a „Bolyais Mikulás”.

apoLesz egy „titkos” küldetésébe is idén a Mikulásnak. A zalaszabari Zobori KalandoZoo Holnapocska Tábor vendégül lát 8 rászoruló nagycsaládot, akiknek nem lenne lehetősége hosszú hétvégére elmenni pihenni. A Szabadics Család által alapított és működtetett Holnapocska Alapítvány jóvoltából tudták megszervezni ezt a jótékonysági eseményt, ahová a megyei kormányhivatal segítségével jutnak el a családok.

Zalakarosba is megy a Mikulás december 6-án éjjel egy fürdőpartira, ahol a Desperado lesz a sztárvendég.

Nem hagyja ki a Mikulás a Kanizsa Centrum szombati karácsonyi süteményfesztiválját sem, ott lesz, egy kicsit nassol, és fogadja a gyerekek „hódolatát” is.

33_origiA Csömödéri Erdei Vasút családok számára december 7-én indít járatot, ahol szintén találkozhatnak a Mikulással!

Végül egy igazi nagy durranás: A Kanizsa Fúvós Egyesület zenekarának hagyományos Mikulás koncertje december 8-án délután a HSMK-ban. Vendégek a mese világának alakjai, valamint a Farkas Ferenc Zene- és Aranymetszés Művészeti Iskola törpzenekara. ( A hiányzó e betű nem elírás, itt valószínűleg valami hupikék meglepetés készül.)