Mit csinálsz a hétvégén? Van egy-két tippünk!

Ha bálozni van kedved, még csatlakozhatsz az Önkormányzat által szervezett Bethlen bálhoz, melyet szombaton este tartanak a Medgyaszay Házban. A rendezvény bevételét a rendezők a Nagykanizsai Újszülöttekért Alapítványnak ajánlották fel.

Bálozni lehet szombaton este Miklósfán is, bár a Mindenki Házában nem a táncé lesz a főszerep, legalábbis este nyolc előtt, hanem a savanyú répáé. Miklósfán immár 14. alkalommal tartanak Répafesztivált. A program délelőtt öregfiúk focitornával kezdődik, s míg a férfiak rúgják a bőrt, a hölgyek főzik a különleges répás étkeket, melyeknek zsűrizése kora délután lesz. Öt órától már a nagyközönséget is várják kóstolásra, majd egy hagyományos miklósfai répavacsora után kezdődik a mulatság.

A foci hívei egyébként ezen a hétvégén a belvárosban is találnak látnivalót, hisz a Zsigmondy csarnokában már ma este megkezdődik a 24 csapatos III. Intersport Kanizsa Kupa.

Mivel a hétvégén is tavaszias lesz az időjárás, a programba egy kellemes séta is belefér. A szőlészek egészen biztosan nem hagyják ki, hogy megnézzék, mi a helyzet a tükék körül, hisz közeledik Vince nap (január 22.), amely hagyományos termés jósló nap.

facereVégül a legfontosabb! A hétvégén zajlik az interneten a Gerő Cukrászda és a 8800.hu közös játéka, melynek a tétje 100 gombóc fagylalt! Igazi csemege ebben a tavaszias télben. Érdemes benevezni rá!