Mit csinálsz a hétvégén? Van egy-kettő tippünk!

Szabadtéri programot ne tervezz! Ugyanis igazi lics-pocs idő lesz. Bár megenyhül, napközben akár 10 fok is lehet, de ez azt is jelenti, hogy erősen olvadni fog. Ehhez jön még az előre jelzett kiadós eső.

Nem csak a szakmai, de közéleti szempontból is legendás személyként tartják nyilván Dr. Papp Lajos szívsebész professzort, aki ma, pénteken este hat órától lesz az immár a XV. Évfolyamánál tartó Kanizsai Esték vendége a Református Templomban.

A vásárcsarnokban szombaton ismét Vásárolj Kanizsán! – azaz minőségi kézműves, helyi térségi specialitások vására. Az ínyencek ezt most sem hagyják ki.

A labdarúgás híveinek ezen a hétvégén az öregfiúk tornája biztosít látványosságot. A Zsigmondy-csarnokban szombaton reggel 8 órakor kezdődő I. Joker Lottózó Öregfiúk Teremlabdarúgó Tornán tizenkét együttes indul. A nevezők alsó korhatára miatt itt valószínűleg nem a gyorsaság, hanem a technika lesz a döntő.

A magyar sajtó igazi megosztó személyisége, fenegyereke lesz a vendége szombaton este a Városi Könyvtárban a Nagykanizsai Polgári Egyesületnek. Bayer Zsolt író-olvasó találkozója 17 órakor kezdődik.

Erre a hétvégre is jut farsangi mulatság, most a cserhátis szülői munkaközösség várja a bálozni szeretőket, és a Kőrösi Iskolában is szombaton rendezik a hagyományos alapítványi bált.

Aki egy jó program kedvéért némi utazásra is hajlandó, menjen el Fonyódra, ahol szombaton tartják a téli időszak legnagyobb balatoni gasztronómiai rendezvényét, a Fonyódi Kolbászfesztivált.

Az otthonmaradóknak: kezdődik a Téli Olimpia. Szocsiból az utóbbi napokban jöttek mindenféle hírek, mostantól viszont már a sportolóké a főszerep.