Négy nő fosztott ki egy idős férfit – A nyomozók három órán belül elfogták őket

A rendőrök három órán belül elfogták azt a négy zalaegerszegi nőt, akik a gyanú szerint 2014. május 21-én 11 óra körüli időben a buszpályaudvarhoz közeli presszóban megismerkedtek egy 86 éves celldömölki férfivel. Az idős bácsit intim kapcsolat reményében egy lakásba csalták fel, ahol az egyikük közös fürdőzést ígért, majd fehérneműre vetkőzve terelte el a férfi figyelmét, miközben a másik nő a zakójából több mint százezer forintot és valutát vett ki. Mindezek után a férfit távozásra szólították fel, aki ekkor már észlelte, hogy a pénzét ellopták.

A megszerzett pénzzel az egyik asszony fia egy pénzváltóba ment, ahol forintra váltotta a valutát, majd egy ismerősük lakásán éppen a pénzosztás közben fogták el őket a rendőrök. A nyomozók a pénz egy részét az egyik nő alsóneműjében találták meg. A négy nőt a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták őket ki. A terhükre rótt bűncselekmény elkövetését csak egyikük ismerte el.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya csoportosan elkövetett kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 38 éves F. Izabella, a 41 éves K. Gyöngyi, a 46 éves K. Tímea és a 60 éves Sz. Kamilla Bernadett zalaegerszegi lakosok ellen, akiket a zalaegerszegi nyomozók őrizetbe vettek és kezdeményezik előzetes le

Cikkhez kapcsolódó videók: