Nem találják, ma drónokkal keresik a hat napja eltűnt murakeresztúri fiatalembert

Az elmúlt napok sikertelen akciói után ma újabb kereső csapat indul, hogy megpróbálja felkutatni a szeptember 3-án eltűnt 21 éves Koósz Gábort. A fiú aznap délután fél háromkor ment el otthonról, este fél nyolckor még beszélt édesanyjával, de nem tudta megmondani, hogy hol van. Az asszony ekkor tett bejelentést a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon.

10593220_1493724947534677_5031352261861923937_nA Zala Megyei Rendőr-főkapitányság először szeptember 5-én, pénteken tett közzé egy felhívást, melyben a lakosság segítségét kérte a murakeresztúri fiatalember megkereséséhez. Ez nem hozott eredmény, ezért az apa egy újabb felhívást tett közzé az „Elveszett Emberek – Gyerekek – Magyarország – Európa Közösségi szervezet facebook-os oldalán, ahol részletezte az eltűnés körülményeit és vasárnapra újabb kutató csoportot szervezett. Ez a csoport sem járt eredménnyel.

Ma, kedden délelőtt ismét indul egy csoport Koósz Gábor felkutatására. A segítők 10 órakor gyülekeznek a murakeresztúri Polgármesteri Hivatal előtt. Ezt az akciót az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány szervezi, melynek vezetője, a veszprémi Sinka Vivien a www.omegahirek.hu oldalnakígy nyilatkozott: „Az árvíz készültség miatt nehéz lesz a terep. Lehet, hogy kutyákkal nem is tudunk majd mindenhol terepkutatást végezni. Ezért elsősorban drónokkal (távirányítású mini-helikopterre szerelt kamerákkal) készülünk a kutatásra.”