Pad és árnyjáték – nyertesek. Indul az új árnyjáték!

Kanizsa Enciklopedia 1999A volt kertmozi padjaira 12 helyes megoldás érkezett. Sorsoltunk, s a szerencse ez alkalommal „Judit P”-re mosolygott rá. Kérjük, írjon a szerkesztoseg@8800.hu-ra egy levelet, ha nem titok, írja meg elérhetőségeit is, hogy mielőbb átadhassunk a nyeremény könyvet.

Kanizsa Monografia 1929Az italos üvegek árnyképeire 17-en tippeltek jól (több válasz is jött, de nem mind volt jó), közöttük a dobókockás sorsoláskor Lukács Ágnes sorszámát adták ki a számok.

Lukács Ágnesnek is szeretnénk mielőtt átadni a könyvet, ezért őt is arra buzdítjuk, hogy írja meg elérhetőségeit mielőbb a 8800.hu szerkesztőségének e-mail címére.

 

Akik most nem nyertek, indulhatnak a következő versenyen. Íme!

Az árnyképek 6 kanizsai templom, illetve kápolna körvonalait mutatják. Ezek: Alsó templom, Felső templom, Kórházi kápolna, Sugár úti (piarista) kápolna, Református templom, Inkey kápolna.

A feladat egyszerű: rakják a képeknek megfelelő sorrendbe a templomok neveit és írják meg a szerkesztoseg@8800.hu címre.A képek:

1. inkei-jo  2.gimikapolna-jo  3.felsotemplom-jo  4.reptemplom-jo 

5.alsotemp-jo  6.korhazjo

 

A nyeremény most két könyv együtt + 1 üveg pezsgő: a Kanizsai Enciklopédia és az 1929-es Barbarits monográfia hasonmás kiadását ajánljuk fel a győztesnek, s adunk mellé egy üveg pezsgőt is, hogy legyen mit kortyolgatnia olvasás közben.

A megfejtéseket december 30-án déli 12 óráig várjuk. Sorsolás még azon a napon.