A rendőrök 48 órán belül elfogták a gázolót

Ahogy arról a 8800.hu is beszámolt, cserbenhagyásos gázolás történt szeptember 21-én este Nagypáliban. http://www.8800.hu/aktualis/cserbenhagyas-baleset-korforgalomban-utkozes-lopott-autoval/

20142409102815A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai jelentős erők bevonásával kezdte meg a gázoló személy, illetve a jármű keresését, melynek során a Zala megyében található autószerelő műhelyeket is ellenőrizték. A keresett gépkocsira egy kávási műhelyben találtak rá a rendőrök, majd pár óra múlva a sofőrt is elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás során kiderült, hogy az autóban a vezető mellett egy 20 éves, zalacsébi fiatalember is utazott, akit szintén gyanúsítottként hallgattak ki. A két férfi elismerte a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését, azonban azzal védekeztek, hogy megijedtek és ezért hagyták el a helyszínt. Az egyik gyanúsított megmutatta a rendőröknek, hogy hova rejtették el az autó törött hűtőrácsát.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya P. Zs. ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntett, míg K. B. ellen segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Video itt: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=meJecgtuKWc