Sikátor utcai késelés – megölte ismerősét

Vádemelési javaslattal zárta le a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Alosztálya azt a nyomozást, amelyet emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendeltek el.

A gyanú szerint 2013. július 13-án Nagykanizsán a Sikátor utcában egy nagykanizsai nő szóváltást követően egy konyhakéssel szíven szúrta ismerősét. A gyanúsított azt mondta a rendőröknek, hogy a férfi tartozott neki 10 ezer forinttal.

A rendelkezésre álló adatok alapján először csak szóváltás alakult ki közöttük, majd a nő felkapott egy konyhakést és az utcán mellkason szúrta a férfit, aki a kórházba szállítást követően meghalt. A nyomozás során a zalai rendőrök azt is kiderítették, hogy a gyanúsított a cselekmény elkövetésekor kábítószert fogyasztott.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Alosztálya a 40 éves, nagykanizsai O. Erzsébettel szemben emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Zala Megyei Főügyészségnek. (police.hu)