A kineziológia egy alternatív gyógyászati rendszer, melynek fő célja a stresszoldás. E természetgyógyászati módszer 20 éve van Magyarországon, önálló szakmaként létezik, valamint több segítő szakma képviselői (pszichológusok, pedagógusok, orvosok) sajátították el a módszert és használják munkájukban.

Hatékony segítséget nyújt az élet bármely területén jelentkező problémák megoldásában.

Néhányat felsorolva:

  • magánéleti-, munkahelyi-, iskolai problémák esetén
  • önbizalom, önértékelés pozitív megerősítésében
  • döntéshelyzetekben, egyéni választások meghozatalában
  • céljaink elérését gátló belső akadályok felszámolásában
  • tanulási nehézségek leküzdésében (dislexia, figyelemzavar, memóriazavarok, alulmotiváltság)
  • tanulási képességek fejlesztésében
  • alvászavarok megszüntetésében,,
  • pszichoszomatikus tünetek, betegségek esetén: allergia, depresszió, pánikbetegség, fekélybetegségek, szem-, és fülproblémák, vérnyomásproblémák stb.

A felsorolás természetesen korántsem teljes, segít minden olyan probléma esetén, amiben pozitív változást kívánunk elérni.

A módszer minden korosztály számára igénybe vehető és ajánlott.

Mi történik a kezelésen?

A kineziológiai kezelés során meghatározzuk a megoldásra váró problémát.

Ezután a vizsgálódási módszerünk (izomteszt) segítségével megkeressük azokat az életkorokat, múltbeli negatív érzéseket, amelyek egymásra épülve eredményezték a jelenbeli problémát. Az okok felderítése után különféle korrekciókkal, kezelési módokkal oldjuk fel a jelen nehézségeinek okait képező negatív stresszeket.

A korrekciókat az oldási technikák széles skálájából teszteléssel választjuk ki mindig azzal a céllal, hogy a negatív stresszeket a lehető leggyengédebb módon távolítsuk el a testből, és az elméből. A korrekciók sokfélék (vizualizációs, imaginációs technikák, agyi integrációs gyakorlatok, energetikai korrekciók stb.) lehetnek. A múltbéli okok feltárásával, és feloldásával jut el a kliens az aktuális problémájának megoldásához.

A változtatásra, gyógyulásra vágyókat várom szeretettel, keressenek bizalommal.

Elérhetőségem: 06-70/3898 224
Varjaskériné Molnár Éva
E-mail: varjaskeri.eva@gmail.com