Testvérek verekedtek össze

Egy 59 éves murakeresztúri férfi ellen javasolt vádemelést a Nagykanizsai Rendőrkapitányság, aki dulakodás közben súlyos sérülést okozott húgának.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. június 14-én az 56 éves murakeresztúri nő beleznai szőlőhegyen lévő pincéjénél azt tapasztalta, hogy az ajtón valaki lecserélte a lakatot. Ekkor átment a szemközti pincéhez, ahol testvére a saját birtokán dolgozott. A nyomozás során kiderült, hogy a két testvér évek óta haragban áll egymással, ezért a nő azt feltételezte, hogy a bátyja cserélte ki a lakatot. Az asszony felkapott egy téglát; elmondása szerint azért, hogy testvérére ijesszen, majd számon kérte a férfit az „idegen” lakat miatt. A férfi tagadta, hogy köze lenne az esethez, majd a két testvér összeverekedett, melynek során a nő a földre került és a dulakodásban súlyosan megsérült.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt az 59 éves férfi ellen folytatott nyomozás iratait vádemelési javaslattal megküldte a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek.