Tüzes vasárnap

A Nagykanizsa- bagolai hulladéklerakó területén megközelítőleg ötven négyzetméteren szemét égett vasárnap délelőtt. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és egy vízszállítóval vonultak a helyszínre és kettő vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés, anyagi kár nem keletkezett.

Csörnyeföldön, a vétyemi erdőrészben négyszáz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet kora délután. A lenti hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével.

Nagykanizsán, a Halastó utca és az Iskola utca végén a vasút felé haladva, megközelítőleg négy-öt hektár területen száraz aljnövényzet és nádas égett vasárnap délután. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók kettő gépjárműfecskendővel vonultak a helyszínre és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Személyi sérülés, anyagi kár nem keletkezett.

Zalaapátiban a A József Attila utcában harminc méter hosszan nádas égett. A keszthelyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat. Anyagi kár nem keletkezett.