Városrekonstrukció 2. ütem – újabb csúszás

Meghosszabbította a városrekonstrukció 2. ütemével kapcsolatos pályázat beadási határidejét az önkormányzat, azaz most már egyre biztosabbnak tűnik, hogy idén már, az esetleges szerződéskötésen túl nem sok minden történik ebben az ügyben.

A „Nagykanizsa Megyei Jogú Város funkcióbővítő fejlesztése – Belváros akcióterületi terv II. ütem” megvalósítására és Nagykanizsa Fő utca vízvezeték és csatorna rekonstrukciójára szóló felhívás eredetileg október 15-én jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben. A becsült értéken nettó 900 millió forintos beruházásra ajánlkozóknak nem adtak túl sok időt, hisz november 3-ig várták az pályázatokat.

A ma megjelent közlemény ezt az időpontot módosítja november 17-re azzal az indokkal, hogy: az eljárásban a gazdasági szereplők által feltett kérdésekre a kiegészítő tájékoztatást Ajánlatkérő nem tudja a törvény által megszabott határidőben megadni. Hogy mivel kapcsolatosak ezek a kérdések, az nem derül ki a közzétett anyagból.

A tervezett munkálatok időrendjével, az eredetileg már az idei esztendő II. negyedévére tervezett kezdéssel foglalkozó, illetve a csúszásról szóló korábbi, októberi írásunk itt érthető el:  http://www.8800.hu/szolj-hozza/varosrekonstrukcio-ii-utem-mikor-kezdodik/