Vihar – Tűzoltó beavatkozások Zalában

01:09 | Zalaegerszeg: A Hegyalja utcában egy 10 méteres faág letört és az útra esve teljes forgalmi akadályt képezett. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre és motoros láncfűrész segítségével távolították el a fát. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár nem keletkezett.

 02:40 | Resznek: A település külterületén a 86-os főútra egy fa dőlt és a közúti forgalmat akadályozta. A lenti hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre és motoros láncfűrész segítségével távolították el a fát. Személyi sérülés nem történt.

 04:41 | Valkonya: A település külterületén Becsehely irányába egy 15 méter magas fa dőlt az útra, és forgalmi akadályt képezett. A műszaki mentés idejére teljes útzár lépett életbe. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel és kéziszerszámokkal avatkoztak be és felszámolták a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

 06:22 | Magyarszombatfa: A település külterületén egy akácfa dőlt ki és részleges forgalmi akadályt képezett. A lenti hivatásos tűzoltók távolították el a fát. Személyi sérülés nem történt.

 06:57 | Galambok: A Napfény utcában egy fa dőlt egy lakókocsira. A nagykanizsai tűzoltók avatkoztak be motoros láncfűrész segítségével. Személyi sérülés nem történt.

 07:05 | Bocfölde: A 492-493 as vasúti kilométerszelvény között egy 20 méter magas fa dőlt a sínekre. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre és motoros láncfűrész segítségével távolították el az akadályt. A vasúti közlekedés folyamatos. Az eset során személyi sérülés nem történt.

(A fotó csak illusztráció!)