Vízelvezető árokba sodródtak – Hárman sérültek meg

kep2_38Az elsődleges orvosi vélemény alapján egy 29 éves nő súlyosan, egy 28 éves nő és egy 34 éves férfi pedig könnyebben megsérült abban a közlekedési balesetben, amely csütörtökön este történt Cserszegtomajon, a Sümegi úton.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 27 éves keszthelyi férfi Peugeot 307 típusú autójával közlekedett, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között elvesztette uralmát a járműve felett és a vízelvezető árokba csapódott. Az autóban a sofőrön kívül még hárman utaztak.

kep4_19A Peugeot a füves, földes útpadkán keresztül megcsúszott, átfordult a tengelye körül és a bal oldalára borulva állt meg. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyosan megsérült a jobb hátsó ülésen utazó 29 éves karmacsi nő, könnyebben sérült meg a jobb első ülésen utazó 34 éves karmacsi férfi és a bal hátsó ülésen utazó 28 éves keszthelyi nő. A biztonsági övet a sofőr és mindhárom utasa használta. A sérülteket a mentősök kórházba vitték. A baleset körülményeit a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.