Zalai siker a KKVHÁZ országos versenyén

A KKVHÁZ országos országos és határ menti kkv-at összefogó szervezete megyék közötti versenyt hirdetett a nyár végén. A nevezőknek néhány nap alatt kellett megyéjükről egy internetes bemutatót készíteniük, melyben elsősorban a megye tőkevonzó képességét, befektető barát lehetőségeit és más előnyeit kellett bemutatniuk. A verseny további részében szerepet kaptak a csapatokat lájkolásukkal támogatók is, de végül a december 4 – i végső megmérettetésben már csak 5 csapat vehetett részt, köztük a zalaiak.

774781_10201301243197381_603101568_o A döntőben a Dr. Bod Péter Ákos vezette gazdasági szakemberekből álló bizottság tette próbára a csapatokat, akiknek a cégalapítástól a nemzetközi porondra lépésig kellett feladatokat megoldaniuk.

Ebben a több hónapos, több fordulós vállalkozói játékban lettek legjobbak a zalaiak.

A csapat tagjai: dr. Solt Katalin A BGF zalaegerszegi intézményének dékánja egyben a csapat kapitánya, Takács Zoltán vizuális szakember Keszthelyről, Halász Gyula a kanizsai Inkubátorházból, Oros Andrea könyvelő, Rudolf Tamás a hirdetési szakmából, és Varga Zoltán mediátor, valamennyien Kanizsáról. A csapatot erősítetté több alkalommal a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány kollégái is.

A zalai csapatot támogatta a Zala Megyei közgyűlés elnöke Manninger Jenő aki a döntőben személyesen is vett részt csapat munkájában.