ADRENALIN CSÚSZDAPARK – Extrém vizes élmény a Zalakarosi Fürdőben

 Az elmúlt napok avatás előtti  élő próbáján már számos bátor vendég megtapasztalhatta, nevéhez méltóan, valóban adrenalin szint emelő lehetőségeket kínál a karosi fürdő új látványossága, szórakozási lehetősége. Az alig fél év alatt megvalósult új újdonságot 2016. június 16-án éppen a nyári iskolai szünet első napján, igazi nyári időben vehette birtokába a nyaraló közönség. A fürdő joggal lehet büszke fejlesztésére, hiszen eredményességének köszönhetően saját erőből, 300 M Ft-os költségvetéssel hozta létre az új csúszda együttest, melynek egyes elemei egyedülállónak számítanak a dunántúli fürdők kínálatában.

A már látványában is adrenalinszint-növelő komplexum a már meglévő családi csúszdák mögött kapott helyet 5 új csúszdával. A közel 20 méter indítómagassággal rendelkező létesítmény hiánypótló a fürdő kínálatában: a 12 év feletti korosztály számára kínál izgalmakkal teli időtöltést.

Az egyik újdonság a különleges fény effektekkel rendelkező Magic Tunnel – Varázsalagút csúszda. Zárt és nyitott részek váltakoznak az úgynevezett UFO csúszdán, melyen a 105 méter hosszú csúszást egy repülő csészealjra emlékeztető örvény teszi izgalmassá. A Kamikaze csúszda közel 50 méter és akár 70 km/óra érkezési sebességet is elérő száguldást tesz lehetővé a vállalkozó kedvű látogatók számára. A 68 méteres Turbo-csúszda érdekessége az átlátszó elemek alkalmazása, mely a külső szemlélődök számára is vizuális élményt nyújt. Ugyancsak kivételesen érdekes élményt jelent a száguldás szerelmeseinek a 85 méter hosszú Rafting-Inga csúszda.

Az Adrenalin Csúszdaparkot hivatalosan ma délelőtt avatják fel.

karos logo