Autók az árokban

bele2Az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett egy 29 éves budapesti nő abban a közlekedési balesetben, amely csütörtökön délután történt a 75-ös számú főút 32+212-es kilométerszelvényében, a sohollári kanyarban.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő Opel Astra típusú személyautójával közlekedett Bak irányából Pölöske felé, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között a jármű elejével az út menti vízelvezető árok partjának ütközött, majd a tetejére borulva állt meg. A sérültet a mentők kórházba vitték.

bele3Az elsődleges orvosi vélemény szerint ugyancsak nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett egy 37 éves szentgotthárdi nő abban a balesetben, amely csütörtökön este történt a 74-76-os főút közös szakaszán a 48+576-os kilométerszelvényében.

Egy család – apa, anya és kamaszkorú fiúk – Ford Ranger típusú terepjárójával közlekedett Zalaegerszeg irányából Pózva felé, amikor az Átkötő utca 2. szám előtti körforgalmat elhagyva, eddig még tisztázatlan körülmények között a vezető elvesztette uralmát a járműve felett, majd letért az útról és a hossztengelyén átfordulva a közeli mezőn kerekeire visszaállva landolt. A manőverben az 52 éves sofőr és fia nem, míg a 37 éves feleség megsérült, akit a mentők a zalaegerszegi kórházba vittek.

A balesetek körülményeit a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.