Az eddigi legfergetegesebbnek ígérkezik a vasárnapi Kanizsa Kupa!

Az Eraklin Táncklub Egyesület szeretettel várja a műfaj kedvelőit a VII. Kanizsa Kupa Meghívásos Nemzetközi Tíztánc versenyére, 2016. november 20-án, vasárnap 18:00 órakor Nagykanizsán a Zsigmondy –Széchényi Szakközépiskola Tornacsarnokába.

Ez az igazán nagy show és gála jellegű táncverseny a táncosok megmérettetése mellett garantáltan kiváló kikapcsolódást és páratlan szórakozást nyújt a nézők számára. A nagyszabású est sztárja a Szombat Esti Láz zsűrije, Pálinkó Lujza, valamint további meglepetések várják a vendégeket.

Az est folyamán a Lobo Latino tánczenekar fogja szolgáltatni élőben az elegáns standard zenéket és a pezsgő latin-amerikai ritmusokat, ezzel egész estés kiemelkedően magas színvonalú programot nyújtva a rendezvényre látogatók számára.

A Kanizsa Kupát megelőzően, vasárnap délelőtt rendezik a Cséplő Dániel Emlékkupát a táncklub egy régi táncosának emlékére, tisztelegve ezzel a fiatal, tehetséges táncos előtt, aki az Eraklin Táncklubban kezdte meg táncos pályafutását, majd a Savaria TSE formációs táncosként az országos bajnoki címig jutott.  A nevét viselő versenyen táncos karrierjük elején járó tánciskolás párosok lépnek majd parkettre, akiknek példaértékű lehet egy fiatal elhivatottsága és táncszeretete.

A házigazda Eraklin Táncklub Dani családjával együtt szeretettel vár a rendezvényre és az ünnepélyes megemlékezésre minden tánckedvelő érdeklődőt, valamint minden barátot, hozzátartozót 2016. november 20-án 09:00 órakor a Zsigmondy Vilmos és Széchenyi István Szakképző Iskola Tornacsarnokában.