Borotvás rabló a trafikban – minden zalai rendőr őt keresi

trafik13Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint 2013. december 22-én 10 óra 33 perckor Zalaegerszegen a Köztársaság úti Nemzeti Dohányboltban megjelent egy férfi, aki az arcát világos színű maszkkal takarta el és az eladót a kezében tartott régi típusú, kinyitható, 12-15 centiméter pengehosszúságú borotvával a kasszában lévő pénz átadására szólította fel. Az eladó a kérésnek eleget tett. A rabló a pénz mellett több doboz cigarettát is elvitt, és gyalog menekült el a helyszínről.

trafik12A fegyveres rabló egy 30 év körüli, 175 cm magas, vékony testalkatú férfi, akinek a szeme színe barna, erősen karikás. A támadó az elkövetéskor egy túrabakancsszerű, fekete-szürke cipőt, zöldes színű oldalzsebes nadrágot, fekete szövetkabátot, sötétzöldes árnyalatú kapucnis pulóvert viselt, melynek kapucnija a fejére volt húzva. Arcát egy világoszöld színű, fehér csíkkal ellátott orvosi maszkkal takarta el.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri vagy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges adattal, információval rendelkezik, hívja a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét a 92/504-316-os telefonszámon, vagy a 107-es és a 112-es segélyhívószámokat.