A Dzsungel felfedezői – varázslatos fotók a Hevesi Iskolában

Gaál Péter és Zsila Sándor irigylésre méltó emberek. Megmerték tenni azt, amiről többségünk csak álmodozik.

Zsila Sándor

Zsila Sándor

Megtalálták a módját, hogy miként lehet a természetfotózást és a természeten, dzsungelen kívüli hétköznapi életet összeigazítani. A fotózás mellett mindketten részt vesznek a fotós közéletben, tanítanak, önálló programokat szerveznek. A természetben eltöltött időt ünnepnek tekintik. Ilyenkor előkerül a legszebb „foltos” ruha és úgy készülődnek, mintha istentiszteletre mennének. Céljuk, hogy képeikkel bemutassák azt a gyönyörű világot, ami nincs túl távol, sőt legtöbbször karnyújtásnyira van, és mégis egzotikus szépségek (madarak, virágok stb.), gyönyörű tájak, hangulatok, érdekes színek, formák alkotják.

Gaál Péter

Gaál Péter

Baudelaire-rel szólva „Templom a természet: élő oszlopai időnkint szavakat mormolnak összesúgva; Jelképek erdején át visz az ember útja, s a vendéget szemük barátként figyeli.

Gaál Péter és Zsila Sándor fotókiállítása csütörtök este 6 órakor nyílik a Hevesi Sándor Általános Iskola Galériájában. A DZSUNGEL FELFEDEZŐI című, február közepéig látható rendkívül látványos tárlatból az írás alatti galériában kap a kedves olvasó ízelítőt.

no images were found