Éjszakai, hajnali balesetek

wmHahót külterületén a 74-es számú főúton egy kisteherautó és egy utánfutót vontató személyautó ütközött még éjfél előtt. A helyszínre érkező pacsai, nagykanizsai és zalaegerszegi hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakemberei áramtalanították a járműveket. A helyszínelés idejére félpályás útzár volt érvényben. A balesetben kettő ember sérült meg.

Szerencsére senki nem sérült meg abban a közlekedési balesetben, amely hétfőn kora reggel történt Zalaszentgrót külterületén. A rendelkezésre álló adatok szerint egy Opel Corsa típusú személygépkocsi közlekedett a város külterületén Zalaszentgrót irányából Zalaegerszeg felé, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között összeütközött a Zala Volán egyik menetrendszerinti járatával. A rendőrséget az Opelt vezető, 25 éves, zalaszentgróti nő értesítette. A balesetben az autóbusz közel 20 utasa közül senki nem sérült meg.

Alsónemesapáti külterületén a 76-os számú főúton hajnalban egy autó az árokba csapódott, majd onnan vissza a főútra. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A műszaki mentés idejére az érintett szakaszon fél pályán közlekedett a forgalom. A balesetnek három sérültje van.