Ez az igazi fogyókúra – Nézegessen tortákat!

A cikk felett látható képen is egy torta látható.

Munkában a zsűri

Munkában a zsűri

Jakabfi Dávid talán azt remélte: azzal, hogy a Kanizsa Centrum makettjét készíti el édes alkotó elemekből, talán belopja magát a zsűri szívébe. Tény, a háromtagú zsűri rácsodálkozott az alkotásra, hisz a sok-sok édes alkotás közül az ötlet mellett méretével is kitűnt a IV. Kanizsai Tortafesztiválra benevezett alkotások közül. Amit a látogatók az első pillantásra is megállapíthattak, s ez volt a zsűri véleménye is: az előző évekhez képest sokat javult a színvonal, igazi látványos tortacsodákkal várták az érdeklődőket a benevezők.

bele2A diós pirított cukorból készült templomtól az Eiffel toronyig terjedt az épületek, a sündisznótól az gorilláig az állatok sora. No és persze sok apró kínáló sütemény, hogy legyen mire váltani a bonokat, legyen miből kitermelni a torták költségeit.

Fotó összeállításunk azoknak készült, akik kihagyták ezt a szombat délutáni látványosságot, vagy ismét szívesen megnéznék a szép sütiket.

A szerk. megjegyzése: azért az a gyönyörű húsvéti sonka, körülötte a finom tavaszi zöldségekkel mindent visz……csak az a kár, hogy ez is édességből van.