Lábtoll-labda – Kanizsai aranyifjak

A hétvégén Kanizsán rendezett 20. Lábtoll-labda IFI ob-n, 3 bajnoki címet tartottak itthon a kanizsai Zemplén SE játékosai. A Kunics Réka vezérelte lányok csapatban és egyéniben, míg a testére Bence által irányított fiúk csapatban végeztek az élen. Emellett fiú egyéniben az egyik legtehetségesebb versenyzőjük Horváth Gergő nagy csatában növelte éremgyűjteményüket egy ezüsttel.

A kiegyenlített mezőnyben 84 fő, 13-13 fiú és leány csapat vett részt. dsc_0579A zemplénes lányok – Balogh Eszter, Kunics Réka, Tukszár Zsófia – szinte csak felmondták a kötelező leckét, mivel ők egy hét múlva Kisteleken az Európa bajnokságon védhetik meg bajnoki címeiket.
A fiúk – Bencsik Martin, Horváth Gergő, Kovács Marcell, Kunics Bence, Tolnai Gergely, Sziva Botond – már csak a hagyományok tiszteletéből is az élen végeztek, mivel 5. éve nem találnak legyőzőre ebben a kategóriában. Horváth Gergőt csak 3 szettben tudta megállítani újszászi ellenfele a fináléban.

A Zemplén SE válogatott leányai – Balogh Eszter, Dr. Farkas Martina, Kunics Réka, Morvai Noémi, Tukszár Zsófia, Vlasics Dalma – október 21-én Kistelekre utaznak, ahol az Európa bajnokságon bizonyíthatják tudásukat.