Hétfőtől komoly ideiglenes változások a város közlekedésében

A Via Kanizsa Zrt tájékoztatása szerint előreláthatóan 2014. június 16-tól lezárják a Zrínyi út Csengery és Batthyány utcák közötti szakaszát csatornahiba elhárítási munkálatok miatt a Csengery u. irányából. A munkálatok ideje alatt a Zrínyi út érintett szakasza zsákutcaként funkcionál. A megváltozott forgalmi rendnek megfelelően a munkavégzés ideje alatt a Széchenyi tér irányából lehet az utcába behajtani.

GoogleFöld_képUgyancsak június 16-tól, előreláthatóan 3 napon át, minden este 20 órától hajnali 5 óráig a Vár úti vasúti átjáróban folyó felújítás miatt lezárják a Király illetve Vár utca érintett szakaszát, illetve ezek az utak éjszakánként csak zsákutcaként működnek. Terelőútnak a Magyar u.-7.sz. főút-Kemping út útvonal használható ebben az időszakban. A hét második felében, csütörtökön és pénteken már napközben, félpályás útlezárás mellett folyik az átjáró felújítása. A munkálatok érintik a vasúti közlekedés menetrendjét is. Az esti Pécs-Szombathely között közlekedő vonat utasait Nagykanizsa-Gelse között autóbusszal szállítják.

Csütörtöktől az Erzsébet tér környékén is komoly átmeneti változások várhatók a hétvégi Sörfesztivál és Fúvószenekari Találkozó miatt. Gyakorlatilag a teljes Erzsébet teret lezárják, illetve ennek megfelelően vasárnap reggelig változik a közlekedési rend is. A részletekről itt olvashatnak: http://www.nagykanizsa.hu/index.php?m=6&id=1926