Hétvégi sikerek az Eraklinban

A legutóbbi hétvége sem telt tétlenül az idén 25. születésnapját ünneplő Eraklin Táncklub Egyesületben. A táncosok egyszerre két helyen is helyt álltak. Míg a csapat egy része a nagykanizsai Dödölle Fesztivál harmadik napjának helyszínén, a Csónakázó tónál lépett fel, a párosok másik része Zalaegerszegen mérettette meg magát egy táncversenyen, ahonnan érmekkel és nagyon szép eredményekkel tértek haza. Az Eraklin TKE versenyzői a következő eredményekkel büszkélkedhetnek:

Buda Levente- Ruschel Petra páros Junior 2 E osztályban, latin kategóriában 16 pár közül sikeresen középdöntőbe táncolta magát, míg standard kategóriában a döntőbe került, és az 5. helyezést érte el.

Ruschel Krisztián-Pető Viktória az Ifjúsági E latin kategóriában 11 páros közül az 5. helyen végzett. Krisztiánék egy korosztállyal feljebb, a felnőttek között is kipróbálták magukat, ahol bravúros teljesítménnyel a tapasztalt felnőttek között a 4. helyezést érték el.

Gáspár György és partnernője Müller Petra Junior 2 C standard kategóriában a második helyezést érte el, így ezüstéremmel lettek gazdagabbak.

Benkő Dániel és partnernője Bognár Alexandra Junior 1 D kategóriában indultak a versenyen, és két éremmel a nyakukban fejezték be a versenyt. Latin kategóriában 15 páros közül a 3. legjobbnak ítélte őket a pontozói gárda, így az eredményhirdetésen a dobogó harmadik fokán állhattak. A fiatal táncospár első versenyén vett részt standard D kategóriában, és rögtön 6 páros közül a 2. helyezést érték el!

A táncklub tagjai a közeljövőben sem pihennek. Folytatják a felkészülést az őszi versenyszezonra, kiváltképp az október 24-25-i nagykanizsai táncversenyekre, amelyet a házigazda, Eraklin Táncklub Egyesület szervez, emellett az egyesület edzői az ősszel induló tanfolyamok, kezdő csoportok szervezésével is sokat dolgoznak.