Jön a 34. ÉLETÜNK Országos Fotópályázat

A nagykanizsai Kanizsai Kulturális Központ – Hevesi Sándor Művelődési Központ intézményegysége és a Kanizsa Fotóklub idén ismét meghirdeti az34. Életünk Országos Fotópályázatot, mely két évente kerül meghirdetésre.

A 2013-as tárlat teljes anyagát itt tekintheti meg: http://www.8800.hu/galeria/eletunk-fotopalyazat-itt-kiallitas-teljes-anyaga/

A fotópályázat és kiállítás célja hazánk életének bemutatása a fotóművészet eszközeivel.

Kategória: Életünk (Altéma: Jazz)

A pályázat nyitott, foglalkozástól, életkortól és lakóhelytől függetlenül bárki pályázhat. Egy – egy szerző 5 képet küldhet a fő témára, és három fotót az altémára. A képek elfogadásáról és díjazásáról szakértő zsűri dönt. A zsűri tagjai: Eifert János fotóművész, Módos Gábor fotóművész, Markovics Ferenc fotóművész, ők döntenek az 50 illetve 30 ezer forintos díjakról, emellett különdíjat ad Nagykanizsa Megyei Jogú Város is.

A képeket szeptember 1. és október 2. között várják a kiírók az alkotóktól, az ezt követő zsűrizés eredményét október közepén hirdetik ki, a legjobb pályamunkákat pedig novemberben a Hevesi Sándor Művelődési Központ Ősze András galériájában nézhetik meg az érdeklődők.

A részletes, technikai információkat is tartalmazó felhívás letölthető a www.kanizsaikultura.hu vagy a www.kanizsafotoklub.hu  honlapokról.