Kellemes hétvégét!

A hét eleji jóslással szemben szerencséjük lesz a hétvégén a szüretelőknek, mert kicsit hűvös, de száraz idő várható, nem kell lopkodni a szőlőt a tükéről, s az eső sem szaporítja a mustot.
lovasAki nem szüretel, de a szabadban töltené szabadideje egy részét, és szereti a lovassportot, annak érdemes mindkét nap kilátogatni a Csónakázó-tóhoz, ahol szombaton 10 órától gyermek lovasversenyt rendeznek közel 40 résztvevővel, vasárnap pedig megyei díjugrató viadal lesz, melyen több, mint ötvenen indulnak.
sakk

 

 

 

 

A szellemi sportok híveinek a schnell-partik immár 25. alkalommal megrendezett versenyére érdemes ellátogatnia. A FIDE Rapid Nemzetközi Ifjúsági Sakk Egyéni és Csapatversenyét, a Batthyány-Kanizsa Kupa, Bagonyai Attila Emlékversenyt a Batthyány Gimnáziumban tartják, szombaton reggel fél kilenckor indulnak a második napi partik.
kolostor

 

 

 

 

Kanizsán ez idáig előzmény nélküli, formabontó program a Templomok éjszakája, amikor részben a helyi köznevén Alsótemplomban, majd a mellette lévő, évek óta néptelen zárda épületben kaphatnak szakavatott idegenvezetést az érdeklődők este 8 órától. A templomba látogatóknak egy kis orgona hangversennyel is kedveskednek a szervezők.
bagola

 

 

 

 

Szombaton a város két végében, Bagolán és Bajcsán is áll majd a bál, mindkettő, egykor önálló településen szórakoztató programokkal várják az ott lakókat és az elszármazottakat.

 

 

 

 
andrewboy

 

 

 

 

 

Mozgalmasnak ígérkezik a szombat éjszaka is Kanizsán az Eötvös tér környékén, ugyanis indul a szezon a New Cola Clubban, a sztárvendég: Andrewboy.